Svet-Stranek.cz
STIFORP, ZeekRewards , eRmail........
Peníze na internetu

WAZZUB:STIFORP, ZeekRewards , eRmail........

WAZZUB

Právě teď se Vám naskýtá možnost být u zrodu společnosti WAZZUB, která svoje oficiální předzahájení a prezentace začala k 1.1. 2012 a ostrý start v dubnu 2012. Již nyní ale máte možnost podílet se na jejím postupném rozjezdu a zcela zdarma se zaregistrovat. I do budoucna nebudete platit žádné poplatky, nebudete muset nic nákupovat ani prodávat.
Firma Vás bude pravidelně (každý měsíc) odměňovat za to, že se zaregistrujete a nenecháte si tuto příležitost pro sebe. WAZZUB bude první globální společností, která platí své uživatele. Je to jako by Vám dnes Google dával peníze za to, že na jeho serveru vyhledáváte. Neváhejte se podělit a získat co nejvíce dalších partnerů a tím i odměn do budoucna. Počet partnerů, které registrujete není ničím omezen (čím více tím lépe).
 
Registrace zdarma :
http://signup.wazzub.info/?lrRef=YXFio

 
Zadáte pouze vaši E-mailovou adresu
 
Po této jednoduché registraci Vám přijde na uvedenou e-mailovou adresu uvítací dopis s Vaším unikátním linkem - odkazem, přes který se můžou pod Vás registrovat další zájemci. Tímto můžete začít ihned budovat Vaše podnikání s WAZZUB - a to zasláním tohoto unikátního odkazu na své přátele a partnery (neváhejte, tato nabídka platí pouze pro členy registrované do 31.3.2012).
 
Kompenzační plán:
 
Za každého Vámi registrovaného člena až do páté linie získáváte podíl z 50% zisku společnosti (ta počítá s průměrným podílem 1$ za každého registrovaného člena, ale vzhledem k to mu, že společnosti Google a Facebook vydělávají 2 – 3$ na jednoho člena, bude to ještě víc)
Například:
Vy registrujete 5 členů → 5 x 1$ = 5$ v 1. Linii
Vašich 5 členů registruje každý pět členů → 5 x 5 členů → 25 x 1$ = 25$ v 2. Linii
Každý s členů 2. Linie registruje 5 členů → 25 x 5 → 125 x 1$ = 125$ ve 3. Linii
Každý s členů 3. Linie registruje 5 členů → 125 x 5 → 625 x 1$ = 625$ ve 4. linii
Každý s členů 4. Linie registruje 5 členů → 625 x 5 → 3125 x 1$ = 3125$ v 5. Linii
Celkem tedy vyděláte 3905$ pravidelně do konce života (samozřejmně počet registrovaných členů není ničím omezen, takže Vaše výdělky můžou být několikanásobně vyšší)
 
Jediným omezením je nutnost registrace do 31.3.2012